• Benvinguts a la pàgina web de reserves de pistes de padel de la Fundació U. R. Laru!!!
EXIT AL CLINIC DE PÀDEL U.R. LARU.
Lucia Sainz, Gemma Triay, Manu Martin, al Clinic de la Laru.
dimarts, 9 d'abril de 2019
122
lectures
Pàgina d´inici Tornar
Una de les millors parelles del World Padel Tour, formada per Gemma Triay i Lucia Sainz, ha estat la convidada de luxe del primer clínic de pàdel organitzat per la Fundació Esportiva Laru

Una de les millors parelles del World Padel Tour, formada per Gemma Triay i Lucia Sainz, ha estat la convidada de luxe del primer clínic de pàdel organitzat per la Fundació Esportiva Laru.

Des del 2016 que competeixen com a parella. Després del seu pas pel tennis, i en tant sols dues temporades han millorat la sisena posició a estar al top 3.

Però què es necessita per triomfar en el món del pàdel? L'entrenador Manu Martin, creador del web mejoratupadel.com, va ser l'altre convidat al clínic. A part dels consells dins la pista, davant els micròfons de Mataró Audiovisual va aprofitar per donar consells als jugadors i jugadores de la Laru.

El paper de la dona dins el pàdel encara té camí per recórrer. La parella Sainz - Triay és una de les privilegiades que pot viure de practicar l'esport, pels premis que obté, però sobretot pels patrocinis.


La jornada viscuda durant el dissabte al matí a les instal·lacions de la Fundació la van seguir desenes de socis i aficionats al pàdel.

Després de l'èxit d'aquesta primers edició del clínic l'entitat ja es prepara per poder repetir una experiència semblant a aquesta.