• Benvinguts a la pàgina web de reserves de pistes de padel de la Fundació U. R. Laru!!!
COM REALITZAR UNA RESERVA
Instruccions per a realitzar una reserva
Pàgina d´inici

GESTIÓ DE RESERVA DE PISTES


A l'hora de realitzar una reserva per poder jugar a les pistes de pàdel de la Fundació U. R. Laru de Mataró es pot escollir un dels següents sistemes:

1. Per mitjà de la pàgina web
: amb la qual es podrà fer la reserva de totes les pistes, les 24 h. del dia i amb una antelació màxima de 7 dies pels abonats i de 5 dies per a l’usuari no abonat.

El primer pas per poder fer una reserva és estar registrat. Per poder registrar-vos haureu de clicar a la pestanya “Registra`t” del menú principal i omplir les dades que se us demanen. Un cop registrats se us enviarà un correu al e-mail indicat de confirmació per a que pugueu accedir a la vostra compte. (aquest procediment només s’ha de realitzar la primera vegada).
Un cop registrats i confirmat l’accés a la vostra compte, ja podeu reservar pistes seguint el següent procediment:

a)
Accedir al compte creat anteriorment clicant a l’accés “Acceso Privado” i introduint el DNI i la clau que es va escollir a l’hora de donar-se d’alta.

b)    
Un cop dins de l’accés privat s’haurà de clicar a la pestanya “NOVA RESERVA” del menú principal i, escollir data per a realitzar la reserva.

c)    
Un cop situats en el dia en el qual es vol fer la reserva, es podrà veure les hores de pista disponibles, escollint la que es vulgui clicant a sobre de l’hora d’inici del partit.

d)    
Moment en el qual s’obrirà un desplegable en la part superior amb el nom de “Durada” on podràs escollir la durada de la reserva i el tipus de jugadors (abonats o no abonats) que jugaran. (Per poder indicar que vindran a jugar abonats, la reserva la haurà de realitzar un abonat a la Fundació. Si ets abonats i no et surt aquesta opció, t’hauràs de posar en contacte amb la recepció del centre dins de l’horari d’oficina per a que et donin d’alta al programa com a abonat.)

e)    
Un cop escollida la durada i tipus de jugadors, s’haurà de clicar a la pestanya “Reservar pista” de la part inferior del menú, moment en el qual s’obrirà una nova finestra a on podràs escollir el sistema de pagament de la reserva.

f)   
Per fer el pagament de la reserva es poden escollir 3 modalitats: a través del “pagament a compte” (que correspon a un moneder virtual que pots carregar amb tants diners com vulguis a través de la zona privada en la pestanya “RECARREGAR SALDO” o a la recepció del centre), a través de “pagament per PayPal”, amb el qual podràs pagar la reserva per mitjà de targeta de crèdit o per mitjà d’un compte de PayPal.

g)  
Un cop fet el pagament de la reserva t’arribarà un correu electrònic a la teva adreça indicant que la reserva està realitzada correctament moment en el qual finalitza el procés de reserva de pistes.

2. Per mitjà del Telèfon:
Es podrà fer la reserva només de les 2 pistes de mur, dins de l’horari d’oficina i d’un dia per l’altre. Trucat al tel. 93 790 52 00. El pagament de la reserva es podrà fer únicament en metàl·lic a la recepció del centre o, als conserges fora de l’horari d’obertura de la recepció, i abans del inici del partit.

3. Presencial a través de la recepció: Es podrà fer la reserva de totes les pistes, dins de l’horari d’obertura de la recepció del centre i d’un dia per l’altre. (Aquesta opció comporta el pagament, en metàl·lic, de la totalitat del lloguer de la pista en el moment de fer la reserva).

4. Presencial a través del quiosc o pantalla tàctil:  Annex a la recepció del centre hi ha instal·lada una pantalla tàctil amb connexió a Internet, mitjançant la qual es podrà realitzar la reserva de totes les pistes, dins de l’horari d’obertura de la instal·lació i, amb una antelació màxima de 7 dies pels abonats i de 5 dies per a l’usuari no abonat seguint el mateix procediment que la reserva per mitjà de la pàgina web.


També posem a la vostra disposició una Fan Page en Facebbok dedicada al pàdel de la U. R. Laru, per a que pugueu fer xarxa entre tots vosaltres i a on us mantindrem informats de les diferents novetats, us oferirem ofertes i continguts exclusius amb l’objectiu de crear un gran moviment al voltant del Laru-pàdel.

 

Podreu fer-vos fans de la pàgina de Larupadel a la següent adreça www.facebook.com/larupadel