• Benvinguts a la pàgina web de reserves de pistes de padel de la Fundació U. R. Laru!!!
Borsa de jugadors
Borsa de jugadors
Pàgina d´inici

VOLS QUE T’ORGANITZEM PARTITS DE PÀDEL?

 

Doncs només has de seguir els següents passos:

 

1. -  Deixar-nos les teves dades per a que t’incloguem en una borsa de jugadors i així poder posar-nos en contacte amb tu per a quan algú busqui alguna parella o jugador per a realitzar un partit.

Per deixar-nos les teves dades, només hauràs d'omplir  el “FULL INSCRIPCIÓ BORSA DE JUGADORS LARU” que pots descarregar-te del següent enllaç: http://www.padel.urlaru.cat/news_info.aspx?data=jNOZJy6z3xo= o trobar-lo a la recepció del centre. Cal que siguis molt curos a l’hora d’omplir i anar actualitzant el full d’inscripció sobre tot pel que fa al nivell de joc i a la disponibilitat horària, ja que serà la base per a poder organitzar els partits amb el màxim d’èxit possible

2. - En el moment que vulguis que t'organitzem un partit només ens hauràs de trucar al 93 790 52 00 en hores d’oficina i, amb un temps mínim de 48 h. indicant-nos el nivell de joc que tens i el dia i la hora en la qual vols jugar el partit i en un termini màxim de 24h. et respondrem amb les dades del partit. L’objectiu de la Fundació U. R. Laru és aconseguir tancar el 100% dels partits que ens demaneu tot i que dependrà en gran mesura del nivell de joc i de l’hora en la qual es vulgui jugar el partit, es per això que no us podem garantir que sempre aconseguim trobar-vos jugadors pel partit que ens demaneu no obstant, no dubteu que posarem tot els nostres recursos disponibles per a aconseguir-ho.